Italië meest bekkende likeur is uiteraard de amaretto. Amaretto Casoni wordt bereid volgens het traditionele recept uit de beste amandelen. Een heerlijke zachte amaretto met de duidelijke spaak van amandelen (bitterkoekjes), een vleugje vanille en cacao.
Cafe Marakesh is een zachte koffielikeur gemaakt van Arabica koffiebonnen. Ee duidelijke smaak van geroosterde koffiebonnen, donkere chocolade en een vleugje karamel. Cafe Marakesh heeft een heerlijke zachte zoete smaak en past perfect naast de koffie maar is ook heel veel gebruikt in de keuken voor onder andere crème brulée, tiramisu en nog vele andere...
Cointreau is een sinaasappellikeur met de bitter zoet smaak van sinaasappels. Cointreau is met een alcoholpercentage van 40% een van de zwaarste Triple Sec likeuren. Lekker puur, on the rocks in/bij de koffie, in longdrinks of in de cocktail.
Cointreau is een sinaasappellikeur met de bitter zoet smaak van sinaasappels. Cointreau is met een alcoholpercentage van 40% een van de zwaarste Triple Sec likeuren. Lekker puur, on the rocks in/bij de koffie, in longdrinks of in de cocktail.
Cointreau is een sinaasappellikeur met de bitter zoet smaak van sinaasappels. Cointreau is met een alcoholpercentage van 40% een van de zwaarste Triple Sec likeuren. Lekker puur, on the rocks in/bij de koffie, in longdrinks of in de cocktail.
Cointreau Noir is een variant op de bekende Triple Sec Likeur Cointreau maar dan samengesteld met als basis de betere cognacs van Remy Martin. Deze luxere variant van de standaard Cointreau is zachter, verfijnder en perfect in balans.