Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden op werkdagen verzonden binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling, in het geval van feestdagen zal u bestelling op de eerst beschikbare werkdag worden aangeboden bij de transporteur. Verzending zal plaatsvinden door de door u geselecteerde transporteur en eventueel extra diensten. Al onze pakketten worden verzonden met Track & Trace code die u ontvangt per mail. De ontvanger van de bestelling dient ten minste 18 jaar of ouder te zijn. (er kan om een legitimatie gevraagd worden)

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Wij raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. Indien u nog producten wilt toevoegen aan uw reeds geplaatste bestelling is dit mogelijk tot het moment van verzending. Indien uw order status "verzonden" heeft is toevoegen van producten niet meer mogelijk.

Voor het toevoegen van extra producten contact met ons opnemen: Klantenservice


Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

* Wij behouden ons het recht om te kiezen voor een afwijkende transporteur indien de door u geselecteerde transporteur zijn/haar levertermijnen niet kan handhaven. Wij nemen in deze gevallen contact met u op.

Retouren

Indien u producten retour wenst te zenden is dit uitsluitend mogelijk indien deze gemeld zijn bij onze klantenservice en deze akkoord zijn bevonden door een van onze medewerkers.

Kosten retourzending zij voor u rekening tenzij door ons een verkeerd product is geleverd of het product beschadigd is ontvangen.

Retour aanvraag indienen via Klantenservice


Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Betalen